November Edition Carnival Quiz Answers

Funzone November Edition Carnival Quiz: Questions, Answers, Prizes Details and How to Win It

Funzone November Edition Carnival Quiz: Questions, Answers, Prizes Details and How to Win It

About Funzone November Carnival Quiz Answers

The Amazon Funzone November Carnival is a newly launched version of Funzone Carnival on amazon quiz. This consist of multiple quiz and rewards based on spin and win jackpots or submitting the right answers to the questions. quizzes types are listed below

Amazon November Carnival Spin & Win LG Washing Machine and more:

In this spin and win the contest of November Carnival powered by Amazon Quiz and Funzone, you can win multiple rewards such as LG Washing Machine, which is the latest powerful washing machine launched by LG, Rs 20,000 Amazon Pay balance, Rs 10,000 Amazon Pay balance, and more in Amazon Pay wallet. However, you might get better luck at the next time option.

Question: How many sides does a square have?
Answer: 4

Submit this answer and win mentioned rewards.


Submit Funzone November Carnival Spin and Win



Amazon November Carnival Funzone Jackpot: Win Samsung Galaxy Note 20 & More 

In the Jackpot contest of the amazon Funzone November Carnival, there are multiple rewards are allocated to different types of winners. The highest prize can be grabbed by acquiring 3 yellow balloons, one winner will be selected and rewarded with Samsung Galaxy Note 20, the second prize of this contest by November Carnival is Rs 30,000 Amazon Pay balance. There will be only one winner who can win this prize by getting 3 candies. The next reward is Rs 20,000 Amazon Pay Balance for 2 Users for getting ice cream corn on Jackpot of November Carnival Contest of Amazon Funzone. All the Prizes are listed below in the table


Question: Which Nobel Prize winner was born in November?

Answer: Marie Curie


Funzone November Carnival Jackpot Prize Details:

November Carnival Funzone Jackpot

Jackpot Result

Prize to be won No of Winners

3 Balloons

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 1 Winner
3 Candy Rs 30,000 Amazon Pay Balance 1 Winner
3 Ice Cream Rs 20,000 Amazon Pay Balance 2 Winners
3 Mocktails Rs 10,000 Amazon Pay Balance 5 Winners
3 Gifts Rs 5000 Amazon Pay Balance 20 Winners

Submit Funzone November Carnival Funzone



Funzone November Carnival Pictionary: Win Rs 1,00,000 by Pictionary Answers

Pictionary Quiz is Amazon funzone questionary where users have to identify the answer that has been pointed out in the picture. this quiz contest of the funzone November Carnival is having 5 different questions pictures to recognize on clues in the question. if you give all the right answers then you have a chance to win Rs 1,00,000 amazon pay balance. This quiz is in Pictionary quiz, in which you have to identify the answers based on the picture.

 

Submit Funzone November Carnival Pictionary

 

Pictionary Questions & Correct Answers:

Question 1:
Name the famous person, who painted this "Days of Glory"
Answer 1- Satish Gujral


Question 2:
This painting is an icon of modern art by Edvard Munch, what's its name?
Answer 2- The Scream


Question 3:
Hokusai painted 'The Tsunami' in which Century?
Answer 3- 19th


Question 4:
This is the Self Potrait of which Indian female painter?
Answer 4- Amrita Sher-Gil


Question 5:
What is the style of this painting "Krishna, Spring in Kulu"
Answer 5- Symbolism

Details:

November Carnival Funzone Pictionary 
Quiz Name Funzone November Carnival Pictionary
Number of Winners 1
Prize Rs 1,00,000 Pay Balance
Quiz Type Pictionary quiz

 

Submit Funzone November Carnival Pictionary

 


 

Amazon November Carnival Riddles: Rs.50,000 Pay Balance

The Riddles is Amazon funzone questionary where users have to answer the quiz based on twisted riddles. this quiz contest of the funzone November Carnival is having 5 different questions to determine the general knowledge of the user and reward them accordingly. if you give all the right answers then you have a chance to win a Rs 50,000 amazon pay balance. This quiz will grant prizes to two users based on a lucky draw held by the user after the end of this November Carnival quiz.

November Carnival Funzone Riddles: Questions & Correct Answers

Question 1:
The more of this there is, the less you see. What is it?
Answer 1- Darkness


Question 2:
What has to be broken before you can use it?
Answer 2- An egg


Question 3:
Where does today come before yesterday?
Answer 3- The Dictionary


Question 4:
What has lots of eyes, but can’t see?
Answer 4- A potato


Question 5:
What can’t be put in a saucepan?
Answer 5- It’s lid


About This Riddles:

November Carnival Funzone Answer and Win 
Quiz Name November Carnival Answer & Win Quiz
Number of Winners 1
Prize Rs 50,000 Pay Balance
Quiz Type General Knowledge quiz

 

Submit Funzone November Carnival Answer and Win



Coupons Coppied!