Amazon Funzone April Carnival Quiz Answers

Amazon April Carnival Quiz Answers: Prizes Worth ₹25 Lakhs to be Won

Amazon April Carnival Quiz Answers: Prizes Worth ₹25 Lakhs to be Won

About Amazon Funzone April Carnival Quiz Answers

The Amazon Funzone April Carnival is a newly launched amazon quiz. This consist of multiple quiz and rewards based on spin and win jackpots or submitting the right answers to the questions. quizzes types are listed below

Also Check: New Amazon July Carnival Quiz Answers



Spin And Win Quiz

There Is spins and win the contest in the Funzone April carnival of Amazon Quiz. You Can win multiple prizes by giving the right answers after spinning the luck wheels


iPhone 12 pro, Rs 25,000 and More in Spin and Win Answers:

in this spin and win the contest of April Carnival powered by Amazon Quiz and Funzone, you can win multiple rewards such as Apple's iPhone 12 pro, which is the latest iPhone launched by Apple, TCL Smart LED for your smart home, Bose Home Speakers, Bose Rich sound and bass home speaker, Rs 25,000 Amazon Pay balance in Amazon Pay wallet. Moreover, you can also win Rs 50 as a Guaranteed reward.

 Question: How many months have 28 days?

  • Answer:  12 

Submit these answer and win mentioned rewards.


Submit Funzone April Carnival Spin and Win




Funzone Jackpot: Win Rs.50,000 & More 

In the Jackpot contest of the amazon Funzone April carnival, there are multiple rewards are allocated to a different type of winners. The highest prize can be grabbed by acquiring 3 yellow balloons, one winner will be selected and get the prize as  Rs 50,000 Amazon pay balance into the amazon pay wallet that can be redeemed at many places that allow amazon pay as a payment method, the second hierarchy prize of this contest by April Carnival is Rs 25,000 Amazon Pay balance. There will be 4 number of different winners who can win this prize by getting 3 candy. The next reward is Rs 20,000 Amazon Pay Balance for 5 Users for getting ice cream corn on Jackpot of April Carnival Contest of Amazon Funzone. Moreover, there are 200 winners who get a pay balance of 1000 and 500 users will get a 100 amazon pay balance. All the Prizes are listed below in the table

Question: Which Indian received Oscar for Best Sound Mixing category?

 Answer:  Resul Pookutty 


Submit Funzone April Carnival Jackpot


Funzone April Carnival Jackpot Prize Details:

Funzone April Carnival Jackpot

Jackpot Result

Prize to be won No of Winners

3 Balloons

Rs 50,000 Amazon Pay Balance 1 Winner
3 Candy Rs 25,000 Amazon Pay Balance 4 Winners
3 Ice Cream Rs 20,000 Amazon Pay Balance 5 Winners
3 Mocktails Rs 1000 Amazon Pay Balance 200 Winners
3 Gifts Rs 100 Amazon Pay Balance 500 Winners

Submit Funzone April Carnival Jackpot



April Carnival Quiz- Guess Who? : Win Rs.1,00,000 by Guessing correct Answers

The Guess Who is amazons funzone questionary where user have to identify the human that has been pointed out in the quiz. this quiz contest of the funzone April carnival is having 5 different questions to recognize the human based on clues in the question. if you give all the right answers then you have a chance to win Rs 1,00,000 amazon pay balance. Ods of winning this contest is based on eligibility criteria and participants. This quiz in Pictionary quiz, in which you have to identify the person based on the picture. The winner will receive their prize on or before the 4th of May 2021


Guess Who? Questions & Correct Answers:

Question 1:
Name this actor, who is famous for his role in "The Big Bang Theory"
Answer 1- Jim Parsons


Question 2:
American former Stockbroker and now Author who is also famously known as "The Wolf of Wallstreet"
Answer 2- Jordan Belfort


Question 3:
Indian mathematician who was known as "The man who knew the infinity"
Answer 3- Srinivasa Ramanujan


Question 4:
First woman of Indian origin to go to space
Answer 4- Kalpana Chawla


Question 5:
Indian ornithologist and naturalist. He is referred to as the "Birdman of India"
Answer 5- Sálim Moizuddin Abdul Ali

 

Submit Funzone April Carnival Guess Who?


Details:

Funzone April Carnival Guess Who? 
Quiz Name April Carnival Guess Who Quiz Answers
Start Date 20th April'21
End Date 26th April'21
Number of Winners 1
Prize Rs 1,00,000 Pay Balance
Quiz Type Pictionary quiz

 

Submit Funzone April Carnival Guess Who?




Funzone April Carnival Quiz Answer and Win: Rs.75,000 Pay Balance to be Won

The Answer and Win is amazon's funzone questionary where the user has to answer the quiz based on general knowledge. this quiz contest of the funzone April carnival is having 5 different questions to determine the winner of this contest and reward them according to the terms and condiotions. if you give all the right answers then you have a chance to win a Rs 75,000 amazon pay balance. This quiz will grant prizes to two users based on a lucky draw held by the user after the end of this April carnival quiz.

 

Submit Funzone April Carnival Quiz Answer and Win


Funzone April Carnival Quiz Answer and Win: Questions & Correct Answers

Question 1:
Which is the National animal of Scotland?
Answer 1- Unicorn


Question 2:
What is Harry Potter's owl's name?
Answer 2- Hedwig


Question 3:
Which sport has been played on the moon?
Answer 3- Golf


Question 4:
Where was the first solid chocolate bar made?
Answer 4- The UK


Question 5:
What colour is an aircraft's black box?
Answer 5- Orange


About This Quiz:

Funzone April Carnival Quiz Answer and Win 
Quiz Name April Carnival Quiz Answer & Win Quiz
Number of Winners 2
Contest Duration 20th to 26th April, 2021
Prize Rs 75,000 Pay Balance
Quiz Type General Knowledge quiz

 

Submit Funzone April Carnival Quiz Answer and Win

 

 


Trending Deals

Coupons Coppied!