Great Foodie Fest Quiz Answers

Amazon Great Foodie Fest Quiz Answers: Win ₹5,000 & Amazon Food Order Offers & Other Exciting Prizes

Amazon Great Foodie Fest Quiz Answers: Win ₹5,000 & Amazon Food Order Offers & Other Exciting Prizes

About Amazon Great Foodie Fest Quiz Answers | Amazon Food Hunt

Amazon Great Foodie Fest Quiz is live on Amazon App from 26th March 2020. We Have Added Great Foodie Fest Quiz Answers to Help you win this Contest. You can Win Rs.5,000 Amazon Pay Balance, Rs 1000 Amazon Pay Balance, Food Order Cashback Offers Coupons and more By Submitting the correct Answers to all Questions of the Great Foodie Fest Quiz. The Amazon Great Foodie Fest Quiz Questions are Related to the Upcoming festive day of the Great Foodie Fest which is also known as the Amazon Food Hunt Contest. Twitter Hashtag for The Great Foodie Fest Quiz is #AmazonQuiz. This Amazon Quiz Time Contest Will End on 4th April 2020. Submit Great Foodie Fest Quiz Correct Answers today to win Amazon pay Balance Giftcard, Cashbacks.


This Quiz Has 3 Contest:


Amazon Great Foodie Fest Spin And Win

Great Foodie Fest Spin and Win contest is organized by amazon quiz. Answers are added below. spin and submit the answers to participate a great foodie contest and win exciting rewards as a prize. The odds of winning depend on the number of eligible candidates who join the contest with valid answers. Eligible users might in amazon pay cashback for food orders on amazon as a guarantee or a Lucky draw for an amazon pay balance of Rs 5,000.

Question and Answers

Question: How many days are there in the month of March?
Answer: 31

Prizes

Amazon Great Foodie Fest Spin And Win Rewards
No Rewards Type
1 Rs 70 Cashback Coupon Win
2 Rs 60 Cashback Coupon Win
3 Rs 50 Cashback Coupon Win
4 Rs 40 Cashback Coupon Win
5 Rs 5000 Pay Balance Lucky draw

Submit Great Foodie Fest Spin And Win Answers



Amazon Great Foodie Fest Quiz Answers: Win Rs 5,000 Pay Balance

Great Foodie Fest Quiz contest is organized by amazon quiz. Answers are added below. submit the answers to a great foodie contest and chance to win a top-up of Amazon Pay balance with an amount of Rs 5000. A number of candidates that answer the right answers will determine the chances of the user to won the prize amount of Rs 5000 Pay Balance. Eligible users might win amazon pay on amazon as a Lucky draw for an amazon pay balance of Rs 5,000. There will be a total of lucky 5 winners who will be rewarded as the winner of this contest.

Question and Answers

Question 1: Amazon Great Foodie Fest will be live on dates
Answer: 26th March - 4th April


Question 2: Amazon Great Foodie Fest will be live for how many days.
Answer: 10


Question 3: Winner of first ever inter neighborhood Food Face-off competition will get prize as
Answer: Extra cashback on food order for an entire month


Question 4: During Amazon Great Foodie Fest, one can win how much as prize money participating in Food Hunt?
Answer: Rs.1,000 Apay gift card everyday


Question 5: During Great Foodie Fest, you can check out Chef's recipes of Bengaluru's iconic dishes, called as
Answer: Secret Sauce


Contest Details and Prizes

Details of Amazon Great Foodie Fest Answer and Win Rs 1000
Name Amazon Great Foodie Fest Answer and Win Rs 1000
Starting Date 26th March 2021 Early Morning, 12:00 AM
Ending Date 4th April 2021 Mid Night, 11:59 PM
Winners 5 Winners via Lucky draw
Prize Rs 5000 Pay Balance

Submit Great Foodie Fest Quiz Answers Win Rs 5000

 


Amazon Great Foodie Fest Quiz Answers: Win Rs 1,000 Pay Balance

Great Foodie Fest Quiz contest is organized by amazon quiz. Answers are added below. submit the answers to a great foodie contest and chance to win exciting rewards as a prize. The odds of winning depend on the number of eligible candidates who join the contest with valid answers. Eligible users might win amazon pay on amazon as a Lucky draw for an amazon pay balance of Rs 1,000. There will be a total of 5 winners who will be selected as a winner.

Question and Answers

Question 1: Which restaurants in Amazon Food are famous for their flavourful Biryani?
Answer: All of the above


Question 2: What makes Kolkata Biryani so distinct from the rest?
Answer: Flavored potato


Question 3: To adjust the spice levels of Biryani, it's served with?
Answer: Mirch ka salan & Raita


Question 4: Biryani is originated from which term?
Answer: Birian


Question 5: Which dish should you definitely not miss out on when you visit Hyderabad?
Answer: Biryani


Contest Details and Prizes

Details of Amazon Great Foodie Fest Answer and Win Rs 1000
Name Amazon Great Foodie Fest Answer and Win Rs 1000
Starting Date 26th March 2021 Early Morning, 12:00 AM
Ending Date 26th March 2021 Mid Night, 11:59 PM
Winners 5 Winners via Lucky draw
Prize Rs 1000 Pay Balance

Submit Great Foodie Fest Quiz Answers Win Rs 1000

 


Trending Deals

Coupons Coppied!