August Carnival Quiz Answers

Amazon August Carnival Quiz Answers

Amazon August Carnival Quiz Answers

About Funzone August Carnival Quiz Answers

The Amazon Funzone August Carnival is a newly launched version of Funzone Carnival on amazon quiz. This consist of multiple quiz and rewards based on spin and win jackpots or submitting the right answers to the questions. quizzes types are listed below

Spin And Win

There are two different spins and win the contest in the Funzone August carnival of Amazon Quiz. You Can win multiple prizes by giving the right answers after spinning the luck wheels

  1. Win Asus Gaming Laptop and More in Spin and Win
  2. Win Gold Coins Oneplus and More in Spin and Win

Amazon August Carnival Spin & Win Asus Gaming Laptop and More in Spin and Win Answers:

in this spin and win the contest of August Carnival powered by Amazon Quiz and Funzone, you can win multiple rewards such as Asus Gaming Laptop, which is the latest powerful gaming laptop launched by Asus, Rs 10,000 Amazon Pay balance in Amazon Pay wallet. Moreover, you can get better luck at the next time option.

  • Question: How many sides does a square have?
  • Answer: 4

Submit this answer and win mentioned rewards.


Submit Funzone August Carnival Spin and Win



Amazon August Carnival Spin & Win Apple Macbook Pro and More in Spin and Win:

in this spin and win the contest of August Carnival powered by Amazon Quiz and Funzone, you can win Apple Macbook Pro, 20,000 Pay Balance and some minor rewards such as Flate Rs 50 Back on Transaction, which is added into your wallet on the conditioned transaction, 100% back up to Rs 5, User will reward 100% of cashback up to Rs 5 on Amazon. However, there are some lucky draws that will be decided into lucky draws lots.

  • Question: How many sides does a square have?
  • Answer: 4

Submit Funzone August Carnival Spin and Win



Amazon August Carnival Funzone Jackpot: Win Sony 55 Inch TV & More 

In the Jackpot contest of the amazon Funzone August carnival, there are multiple rewards are allocated to different types of winners. The highest prize can be grabbed by acquiring 3 yellow balloons, one winner will be selected and rewarded with Sony 55 Inch TV, the second prize of this contest by August Carnival is Rs 20,000 Amazon Pay balance. There will be four different winners who can win this prize by getting 3 candies. The next reward is Rs 10,000 Amazon Pay Balance for 5 Users for getting ice cream corn on Jackpot of August Carnival Contest of Amazon Funzone. All the Prizes are listed below in the table

  • Question: Which of these phrases can you use on Alexa to take you to the games page?

  • Answer: all of these


Funzone August Carnival Jackpot Prize Details:

August Carnival Funzone Jackpot

Jackpot Result

Prize to be won No of Winners

3 Balloons

Sony Bravia TV 1 Winner
3 Candy Rs 20,000 Amazon Pay Balance 20 Winners
3 Ice Cream Rs 10,000 Amazon Pay Balance 10 Winners
3 Mocktails Rs 1000 Amazon Pay Balance 100 Winners
3 Gifts Rs 50 Amazon Pay Balance 250 Winners

Submit Funzone August Carnival Funzone



Funzone August Carnival Pictionary: Win Rs 50,000 by Pictionary Answers

Pictionary Quiz is Amazon funzone questionary where users have to identify the answer that has been pointed out in the picture. this quiz contest of the funzone August carnival is having 5 different questions pictures to recognize on clues in the question. if you give all the right answers then you have a chance to win Rs 50,000 amazon pay balance. This quiz is in Pictionary quiz, in which you have to identify the answers based on the picture.

 

Submit Funzone August Carnival Pictionary

 

Pictionary Questions & Correct Answers:

Question 1:
Name this actor, who is famous for his role in "The Big Bang Theory"
Answer 1- Jim Parsons


Question 2:
American former Stockbroker and now Author who is also famously known as "The Wolf of Wallstreet"
Answer 2- Jordan Belfort


Question 3:
Indian mathematician who was known as "The man who knew the infinity"
Answer 3- Srinivasa Ramanujan


Question 4:
First woman of Indian origin to go to space
Answer 4- Kalpana Chawla


Question 5:
Indian ornithologist and naturalist. He is referred to as the "Birdman of India"
Answer 5- Sálim Moizuddin Abdul Ali

Details:

August Carnival Funzone Pictionary 
Quiz Name Funzone August Carnival Pictionary
Number of Winners 1
Prize Rs 50,000 Pay Balance
Quiz Type Pictionary quiz

 

Submit Funzone August Carnival Pictionary

 


 

Amazon August Carnival Answer and Win: Rs.1,00,000 Pay Balance

The Answer and Win is Amazon funzone questionary where users have to answer the quiz based on general knowledge. this quiz contest of the funzone August carnival is having 5 different questions to determine the general knowledge of the user and reward them accordingly. if you give all the right answers then you have a chance to win a Rs 1,00,000 amazon pay balance. This quiz will grant prizes to two users based on a lucky draw held by the user after the end of this August carnival quiz.

August Carnival Funzone Answer and Win: Questions & Correct Answers

Question 1:
Which is the National animal of Scotland?
Answer 1- Unicorn


Question 2:
What is Harry Potter's owl's name?
Answer 2- Hedwig


Question 3:
Which sport has been played on the moon?
Answer 3- Golf


Question 4:
Where was the first solid chocolate bar made?
Answer 4- The UK


Question 5:
What colour is an aircraft's black box?
Answer 5- Orange


About This Quiz:

August Carnival Funzone Answer and Win 
Quiz Name August Carnival Answer & Win Quiz
Number of Winners 2
Prize Rs 1,00,000 Pay Balance
Quiz Type General Knowledge quiz

 

Submit Funzone August Carnival Answer and Win



Trending Deals

Coupons Coppied!