Funzone June Carnival Amazon Quiz Answers
Funzone June Carnival Amazon Quiz Answers
About Funzone June Carnival Quiz Answers
The Amazon Funzone June Carnival is a newly launched amazon quiz. This consist of multiple quiz and rewards based on spin and win jackpots or submitting the right answers to the questions. quizzes types are listed below
Also Check: New Amazon July Carnival Quiz Answers
- Spin and Win: iPhone 12 pro, Rs 25,000 and More
- Funzone Jackpot: Chance to win Rs 50,000 and More
- Guess Who?: Chance to win Rs 1,00,000*
- Answer and Win: Rs 75,000 Amazon Pay Balance
- Spin And Win: Gold Coins Oneplus and More
Spin And Win
There are two different spins and win the contest in the Funzone June carnival of Amazon Quiz. You Can win multiple prizes by giving the right answers after spinning the luck wheels
- Win iPhone 12 pro, Rs 25,000 and More in Spin and Win
- Win Gold Coins Oneplus and More in Spin and Win
Funzone Carnival Spin & Win iPhone 12 pro, Rs 25,000 and More in Spin and Win Answers:
in this spin and win the contest of June Carnival powered by Amazon Quiz and Funzone, you can win multiple rewards such as Apple's iPhone 12 pro, which is the latest iPhone launched by Apple, Bose Home Speakers, Bose Rich sound and bass home speaker, Rs 25,000 Amazon Pay balance in Amazon Pay wallet. Moreover, you can also win Flat Rs 25 Back and Rs 50 of on Train Booking.
- Question: How many months have 28 days?
- Answer: 12
Submit these answer and win mentioned rewards.
Submit Funzone June Carnival Spin and Win
Funzone Carnival Spin & Win Gold Coins Oneplus and More in Spin and Win:
in this spin and win the contest of June Carnival powered by Amazon Quiz and Funzone, you can win some guaranteed rewards such as Flate Rs 50 Back on Transaction, which is added into your wallet on the conditioned transaction, 100% back up to Rs 5, User will reward 100% of cashback up to Rs 5 on Amazon. However, there are some lucky draws that will be decided into lucky draws lots.
- Question: How many sides does a square have?
- Answer: 4
Submit Funzone June Carnival Spin and Win
Funzone Jackpot: Win Rs.50,000 & More
In the Jackpot contest of the amazon Funzone June carnival, there are multiple rewards are allocated to a different type of winners. The highest prize can be grabbed by acquiring 3 yellow balloons, one winner will be selected and rewarded as Rs 50,000 Amazon pay balance, the second prize of this contest by June Carnival is Rs 25,000 Amazon Pay balance. There will be four different winners who can win this prize by getting 3 candy. The next reward is Rs 20,000 Amazon Pay Balance for 5 Users for getting ice cream corn on Jackpot of June Carnival Contest of Amazon Funzone. All the Prizes are listed below in the table
-
Question: Who got the first Oscar award in India?
-
Answer: Bhanu Athaiya
Funzone June Carnival Jackpot Prize Details:
|
Jackpot Result |
Prize to be won | No of Winners |
|
3 Balloons |
Rs 50,000 Amazon Pay Balance | 1 Winner |
| 3 Candy | Rs 25,000 Amazon Pay Balance | 4 Winners |
| 3 Ice Cream | Rs 20,000 Amazon Pay Balance | 5 Winners |
| 3 Mocktails | Rs 1000 Amazon Pay Balance | 200 Winners |
| 3 Gifts | Rs 100 Amazon Pay Balance | 500 Winners |
Submit Funzone June Carnival Jackpot
Funzone June Carnival Guess Who?: Win Rs.1,00,000 by Guessing correct Answers
The Guess Who is amazons funzone questionary where user have to identify the human that has been pointed out in the quiz. this quiz contest of the funzone June carnival is having 5 different questions to recognize the human based on clues in the question. if you give all the right answers then you have a chance to win Rs 1,00,000 amazon pay balance. This quiz in Pictionary quiz, in which you have to identify the person based on the picture.
Submit Funzone June Carnival Guess Who?
Guess Who? Questions & Correct Answers:
Question 1:
Name this actor, who is famous for his role in "The Big Bang Theory"
Answer 1- Jim Parsons
Question 2:
American former Stockbroker and now Author who is also famously known as "The Wolf of Wallstreet"
Answer 2- Jordan Belfort
Question 3:
Indian mathematician who was known as "The man who knew the infinity"
Answer 3- Srinivasa Ramanujan
Question 4:
First woman of Indian origin to go to space
Answer 4- Kalpana Chawla
Question 5:
Indian ornithologist and naturalist. He is referred to as the "Birdman of India"
Answer 5- Sálim Moizuddin Abdul Ali
Details:
| Quiz Name | Funzone June Carnival Guess Who Quiz Answers |
| Number of Winners | 1 |
| Prize | Rs 1,00,000 Pay Balance |
| Quiz Type | Pictionary quiz |
Submit Funzone June Carnival Guess Who?
June Carnival Funzone Answer and Win: Rs.75,000 Pay Balance
The Answer and Win is amazons funzone questionary where user have to answer the quiz based on general knowledge. this quiz contest of the funzone June carnival is having 5 different questions to determine the general knowledge of the user and reward them accordingly. if you give all the right answers then you have a chance to win a Rs 75,000 amazon pay balance. This quiz will grant prizes to two users based on a lucky draw held by the user after the end of this June carnival quiz.
June Carnival Funzone Answer and Win: Questions & Correct Answers
Question 1:
Which is the National animal of Scotland?
Answer 1- Unicorn
Question 2:
What is Harry Potter's owl's name?
Answer 2- Hedwig
Question 3:
Which sport has been played on the moon?
Answer 3- Golf
Question 4:
Where was the first solid chocolate bar made?
Answer 4- The UK
Question 5:
What colour is an aircraft's black box?
Answer 5- Orange
About This Quiz:
| Quiz Name | June Carnival Answer & Win Quiz |
| Number of Winners | 2 |
| Prize | Rs 75,000 Pay Balance |
| Quiz Type | General Knowledge quiz |
Submit Funzone June Carnival Answer and Win