Amazon The Ultimate Friends Fan Quiz Answers - be a Friends Fan

Amazon The Ultimate Friends Fan Quiz Answers

This Quiz is a special quiz on the occasion of the launch of Friends Reunion. There is no prize for the quiz.



Questions Answers

Q1: Guess the dialogue



Answer 1:  I'm fine


Q2 :Guess the dialogue

Answer 2: How you doin'?



Q3: Who is joey's bedtime pal?

Answer 3: Hugsy


Q4: What does Ross shout when he moves his couch upstairs?

Answer 4: Pivot


Q5: According to Ross what is Unagi?

Answer 5: A state of total awareness


Q6: Rachel gave a letter to Ross, How many pages were there in the letter?

Answer 6: 18 front and back


Q7: Why did Ross get divorced the 2nd time?

Answer 7: He Said wrong name at the Altar


Q8: Who was the first to know about Monica and Chandler?

Answer 8: Joey


Click here to Submit Answers

 

Today's Amazon Quiz

Join & Get Amazon Quiz Answers & Deals: Telegram Whatsapp 


Other ongoing Quiz


Trending Deals

Coupons Coppied!